Φόρτωση Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις για 22 Νοεμβρίου 2023

Εκδηλώσεις Search and Views Navigation

Εκδήλωση Views Navigation

17:30

Τμήμα Μαιευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Ημερίδα με τίτλο «Ευθύμιος Πετρίδης :Ο Πόντιος Ιατρός πρωτοπόρος της Νεογνολογίας στην Ελλάδα»

22 Νοεμβρίου 2023 @ 17:30 - 20:30 EET
Αίθουσα Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, το Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η ΑμΚΕ «Ηλιτόμηνον», σε επιστημονική συνεργασία με την Β΄ Νεογνολογική Κλινική και Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ΑΠΘ του ΓΝΘ Παπαγεωργίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Πτολεμαΐδας, συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στην Αίθουσα Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και ώρα 17:30, την Ημερίδα με τίτλο «Ευθύμιος Πετρίδης :Ο Πόντιος Ιατρός πρωτοπόρος της Νεογνολογίας στην Ελλάδα». Η προωρότητα  μας αφορά όλους, καθώς η επιβίωση, η υγεία και η ευημερία των παιδιών που γεννιούνται πρόωρα απαιτεί μια πολυδιάστατη φροντίδα που πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα υγειονομικής περίθαλψης, τόσο μέσα από εξελιγμένα προγράμματα εκπαίδευσης των επιστημόνων υγείας, όσο και με εκστρατείες ενημέρωσης των γονέων και του ευρύτερου κοινού. Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Πόντιου παιδιάτρου Ευθύμιου Πετρίδη (1913-1957), που στη σύντομη ζωή του προσέφερε ανεκτίμητο έργο βάζοντας τον θεμέλιο λίθο της φροντίδας των πρόωρων μωρών στη Ελλάδα, δημιουργώντας το πρώτο τμήμα προώρων στα τέλη της δεκαετίας του 1940.

Μάθετε περισσότερα »

18:00

Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | 9η Διαδικτυακή Διάλεξη της Έδρας Jean Monnet

22 Νοεμβρίου 2023 @ 18:00 - 21:00 EET
Μέσω διαδικτύου

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 η έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων και Κινδύνου, υποδέχεται την κ. Ευγενία Καρατάρη σε μια διαδικτυακή διάλεξη με θέμα: «Παρακολούθηση των Μέσων Ενημέρωσης για: Έγκαιρη Προειδοποίηση, Επίγνωση Κατάστασης, Ξένη Παρεμβολή και Χειραγώγηση Πληροφοριών». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Τη διάλεξη θα συντονίζει η Αμαλία Τριανταφυλλίδου, καθηγήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η Ευγενία Καρατάρη είναι αναπληρώτρια τμηματάρχης της Αίθουσας Διαχείρισης Κρίσεων (EU Situation Room) της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης. Έχει 33 χρόνια υπηρεσίας στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Τα τελευταία 16 χρόνια εργάζεται στον τομέα των εξωτερικών σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ειδίκευση στη διαχείριση και ανάλυση πληροφοριών και τη διαχείριση κρίσεων. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Meeting ID - 92410878631

Μάθετε περισσότερα »
+ Export Events