Ολοκλήρωση του Transnational Project Meeting

Δελτία Τύπου

Την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024, οι εταίροι του έργου «BtheChange» συναντήθηκαν στο Χάλμσταντ της Σουηδίας για την τρίτη και τελευταία διακρατική συνάντηση του έργου, η οποία φιλοξενήθηκε από το ομώνυμο Πανεπιστήμιο.

Οι εταίροι, University of Halmstad (SW), University of Western Macedonia (GR), University of Central Lancashire (CY), University of Montpelier (FR) και ο οργανισμός Citizens In Power (CY) συζήτησαν την πρόοδο που σημειώθηκε στην εφαρμογή των αποτελεσμάτων του έργου και στις στρατηγικές, προκειμένου να προχωρήσουν με τις υπόλοιπες δραστηριότητες και το κλείσιμό του. Το Πανεπιστήμιό μας εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Βαγγέλη Σαπρίκη.

Το έργο αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός διαδραστικού εκπαιδευτικού προγράμματος για την κλιματική αλλαγή μέσω βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο θα προάγει τη μάθηση των φοιτητών σε σχετικά ζητήματα και τις συνέπειές τους, προκαλώντας παράλληλα φιλο-περιβαλλοντική συμπεριφορά.

🌐 https://bthechangeproject.eu/

#BtheChange #ClimateChange #artificialintelligence #ErasmusPlus

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English