Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για τρίτη συνεχή χρονιά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δελτία Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο εξωστρέφειας και αποσκοπώντας στην ανάδειξη και προβολή του πολυδιάστατου έργου του, θα λάβει για τρίτη συνεχή χρονιά μέρος στην 88η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ως εκθέτης,  η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 07η Σεπτεμβρίου 2024 έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2024.

Η φετινή 88η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις δίνοντας έμφαση στα νέα τεχνολογικά μέσα, την έρευνα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση “AKADEMIA” (Περίπτερο 17/ Stand 24), μαζί με άλλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς της χώρας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της 88ης Δ.Ε.Θ., το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει δύο παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι οι εξής:

  • Την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:30, στο περίπτερο 17 (Akademia/χώρος παρουσιάσεων) με τίτλο «Σύγχρονες λύσεις κυβερνοασφάλειας σε κρίσιμες υποδομές», με ομιλητή τον καθηγητή κ. Παναγιώτη Σαρηγιαννίδη
  • και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00, στο περίπτερο 17 (Akademia/χώρος παρουσιάσεων), με τίτλο Η «Οικονομία του Υδρογόνου» στη Δυτική Μακεδονία, με ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Σάββα Λ. Δουβαρτζίδη.
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English